Gyerekkori fotót mutatott magáról Rihanna

Fenty Beauty And Fenty Skin Celebration Hosted By Rihanna USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Photograph Peop
A$AP Rocky (b) és Rihanna (j)
Vágólapra másolva!
Rihanna egy kiskori fotóját posztolta közösségi oldalára, melyen nem lehet több öt évesnél, de már akkor is látszott rajta, hogy határozott jellem.
Vágólapra másolva!

A fotó apropója az énekesnő édesanyjának születésnapja volt, melynek alkalmából egy közös fotót osztott meg kettőjükről.

Rihanna kicsit haragosnak tűnik a képen és nem is volt hajlandó a kamerába nézni, pedig nagyon csinos, fehér csipkeruhába öltöztették. Édesanyja is hasonló szettben látható és nagyon valószínű, hogy a felvétel egy templomban készült róluk, ahogy épp valamilyen ünnepre készülnek.

Rihanna, aki hamarosan életet ad első gyerekének, megható sorokban köszöntötte anyukáját, akire az ő királynőjeként hivatkozik.

„Ma van az én királynőm születésnapja!!!

Ő az igazi MVP, (Most Valuable Player) – legértékesebb ember – és minden másodpercben virágot adnék neki! Szeretlek anyuci!!! Boldog születésnapot! Ünneplünk, amikor találkozunk!" – fogalmazott megható üzenetében az énekesnő.