22 év után elköltözött a felesége Kautzky Armandtól

Kautzky Armand
Kautzky Armand Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész. Jelenleg a Madách Színház és a Körúti Színház tagja. A Retro Rádió, a Juventus Rádió és a Helikon Rádió, tévécsatornaként az HBO hangja.
Vágólapra másolva!
Kautzky Armand és a felesége különváltak 22 év után, az asszony egy időre elköltözött közös otthonukból.
Vágólapra másolva!

Kautzky Armand és a felesége, Adrienn 22 éve házasok, most azonban mindkettejüknek szüksége van egy kis szabadságra – vallotta be a színész, miután nem akart bujkálni, attól tartani, hogy mikor tűnik fel valakinek, hogy nem élnek együtt.

Kautzky Armand Fotó: Polyák Attila - Origo

Kautzky ugyanis a solymári házukban maradt, a felesége költözött el. A közös családi fészekről egyébként sem szeretnének lemondani, és még a válási papírokat sem adták be – az is lehet, hogy csak átmeneti időszakról van szó.

"Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt" – mondta a különválás okairól Kautzky.