Mágus figyelmeztette Berki Krisztiánt a közelgő tragédiára

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Már egy hete – pénteken – halt meg Berki Krisztián, két kislányt és azok édesanyját hagyta hátra. A gyászoló özvegy és exfeleség akkor nyilatkozott, de azóta hallgatnak a történtekről, feltehetőleg közös megegyezés alapján nem kommunikálnak.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Berki halála megrázta a közvéleményt, halálának körülményei is kifejezetten tragikusnak mondhatók, ugyanis nyolcéves kislánya talált rá édesapja holttestére. Ezért is szólaltak meg különböző szakemberek a témában, hogy szerintük mi történhetett valójában és mivel néz majd szembe a család.

A jelek szerint Berki Krisztiántól és feleségétől sem állt távol a spiritualitás, Mazsi a napokban felkeresett egy jóhírű halottlátót, miközben egy civil kapta lencsevégre a gyászoló özvegyet. Most Berkiről is kiderült, hogy többször is felkereste a Frabato néven ismert mestermágust, aki elmondása szerint figyelmeztette a férfit a tragédiára.

Frabato Forrás: TV2

„Pont 42 lett volna. A sors ilyenkor benyom olyan dolgokat, amit ha ki tudsz kerülni, elkezded a következő hét évet, ha nem, akkor beleragadsz, valami olyan történik, amit nem tudsz átírni" – magyarázta az általános spirituális törvényszerűségeket Frabato, majd hozzátette, hogy ő egész más embernek ismerte meg Berkit, mint amit kifelé mutatott magáról – idézi a Bors a mágus szavait.

A spirituális mester a Life TV műsorában azt is elárulta, hogy figyelmeztette a férfit, hogy ha nem változtat életmódján és ritmusán, akkor nagy baj történhet.

még számosítottuk is, hogy 77. Viszont a ciklusváltás átír dolgokat, és az, hogy ő sporttal foglalkozik, és az, hogy mindent elkövetett azért, hogy hírnevet szerezzen, ezáltal pedig csomó olyan dolgot csinált, ami a fizikai testét rongálta, szerintem ez jött most közbe. Mondtam neki, hogy nagyon hosszú az életvonala, de van benne egy törés...

egy másik országba, vagy valahova elmenne, mert itt olyan nyomás alatt van, amit nem tud feldolgozni – magyarázta Frabato, aki a sok negatív élményt, támadást is okolta a fiatalember haláláért.

Berki Krisztián Forrás: Instagram/berkikrisztián