Így segít apjának a gyógyulásban Shakira - videó

Shakira
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Shakira performs onstage during the Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nehéz időket él át a világsztár, hiszen 12 éves kapcsolata futott zátonyra focista párjával, akitől két gyereke is született. Shakira kórházba is került súlyos pánikrohama következtében, miután rajta kapta párját egy másik nővel.
Vágólapra másolva!

Ezzel még nem értek véget az énekesnő megpróbáltatásai, miután ő kijött a kórházból idős édesapja került oda pár nappal később. A kilencvenéves férfi súlyosan megsérült egy esés következtében és nagyon megütötte magát.

Shakira a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be az esetet, egy fotót is mellékelt az édesapjáról, akinek arca be volt kötözve. Legutóbbi posztjában végre jó hírt közölhetett a rajongókkal, mivel kiengedték a kórházból az idős férfit, aki már az otthonában lábadozik és lánya is mindent megtesz azért, hogy a gyógyulási folyamatot felgyorsítsa. A bejegyzésben Shakira megköszönte a rajongók támogatását és azt a sok szeretetet, amit tőlük kap a nehéz időkben.