Rejtélyes módon sorra tűnnek el Fekete Dávid társai

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet Fekete Dávid egyik áldozata: szerinte sorra tűnnek el azok, akik az énekes tettestársai lehettek.
Vágólapra másolva!

A jelenleg háziőrizetben lévő Fekete Dávid egyik áldozata úgy véli, a több százmillió forintos csalássorozatot az énekes nem egyedül tervelte ki, ő csak egy "balek" lehetett, akinek tettestársai közül már többen meghaltak vagy eltűntek – ami szerinte aligha véletlen.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Érdekes egybeesések zajlanak a háttérben, melyek minimum elgondolkodtatók. Bár az sem kizárt, hogy egyes esetekben valóban a véletlen közjátékáról van szó... Van olyan, az ügyben vastagon érintett személy, aki bár tudomásom szerint jó egészségnek örvendett, hirtelen és minden előjel nélkül elhalálozott.

Ugyanakkor akad olyan >>cimbora<< is, akit szó szerint a föld nyelt el. Híre-hamva nincs az ügy kirobbanása óta. Ja, és ne feledkezzünk meg arról az emberkéről se, aki már jó ideje rácsok mögött van, de nem konkrétan a csalás kapcsán, hanem drogbirtoklásért. Ebben az az izgalmas, hogy tudomásom szerint soha nem élt vagy kereskedett drogokkal korábban, a kocsijában mégis találtak nem kevés cuccot egy rajtaütés során. Kicsit olyan ez az egész, mintha módszeresen félreállítanának mindenkit, akinek mondanivalója lehet az ügyben" – mondta az átvert áldozat a Ripostnak.