Stahl Judit 37 év után külön él a férjétől

stahl judit
Vágólapra másolva!
Harminchét év után Stahl Judit férje, Csaba a közel kilencszáz kilométerre lévő Berlinbe költözött, és nem a munkája miatt - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

"A lányom külföldön kezdett el tanulni, a férjem nagyon sokat él Berlinben, tehát nagyon sokszor vagyok egyedül" – árulta el nemrég a volt híradós Endrei Judit YouTube-csatornáján a Korhatártalanul című műsorban.

"Ez nagyon érdekes, ő hétközben Berlinben él. Az érdeklődése szólította oda, én azt mondanám. Lett ott egy lakásunk, és ott kezdett el élni" – mondta Stahl meglepő őszinteséggel, majd elárulta, hogy nem hisz a nagy, szenvedélyes szerelemből született kapcsolatokban, szerinte egy házasság ugyanis akkor tud hosszú távon működni, ha az ember a legjobb barátját választja.

Akkor is azt gondoltam, hogy a világ legjobb embere, és most is ezt gondolom, a világ legtisztességesebb embere. Tizenhat éves korunk óta vagyunk együtt – ötvenhárom éves vagyok –, harminchetedik éve – magyarázta Stahl Judit, aki elismeri, talán nem mindennapi a párosuk, de ők így érzik jól magukat.

– nevetett Stahl.

A teljes cikk a Blikk oldalán olvasható.