Utolsó fordulójához érkezett a Petőfi Rádió DJ-versenye

DJ
Vágólapra másolva!
A Szelektrik DJ-verseny a fináléra tartogatta a legizgalmasabb kihívást: július 25. és augusztus 9. között a versenyzőknek élő mixeket kell játszaniuk a Petőfi Rádióban. A legjobbnak ítélt DJ-t augusztus 18-án a Strand Fesztiválon jelentik be, aki páratlan bemutatkozási lehetőséget, heti műsort kap az országos rádióadón.
Vágólapra másolva!

Hamarosan véget ér a Petőfi Rádió elektronikus zenei versenye, a Szelektrik, amelyben a legjobb magyar DJ-k és producerek mérhették össze tudásukat a rádióhallgatók és a szakmai zsűri előtt. A közel 300 beküldött mixből az első fordulóban a zsűri kiválasztotta a legjobb hatvanat, de csak minden hatodik versenyző juthatott tovább közülük a második fordulóba. A mezőny 10 legjobbja nemrégiben új mixeket készített – a héten pedig már érkeznek a versenyzők élő mixei is.

DJ munkában (illusztráció) Fotó / 123RF

A harmadik, egyben utolsó fordulóban 5071, Andrea Lane, RNX, Dübel, HUssar, Marckcanfly, Matt Klear, Rob Russel, Used Disco és Vydha versenyez egymással a fődíjért, amely a 2022/2023-as évadra szóló Petőfi Elektrik rezidenciát jelent. A szakmai támogatás és a páratlan bemutatkozási lehetőség mellett a versenyzők értékes tárgyi nyereményekkel is gazdagodnak, a legjobb három DJ munkájához kapcsolódó, professzionális eszközöket kap.

A Szelektrik díjátadóját augusztus 18-án a Strand Fesztiválon rendezi meg a Petőfi Rádió. A mixek elérhetők ezen az oldalon, ahol az érdeklődők közelebbről is megismerhetik a versenyzőket. A mixek hétfőtől csütörtökig minden este 10 órától hallhatók a Petőfi Rádióban is.