Berki Mazsi új fejezetet nyit

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián özvegye próbálja utolérni magát az elmaradt teendőivel, mellette egyedülálló anyaként is helyt kell álljon, hiszen magára maradt nyolc hónapos kislányával.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi nemrég tért haza Baliról, ahol állítólag gyászát próbálta mielőbb feldolgozni luxuskörülmények között. Kislányával hazatérve azonban utolérték a teendői, és most gőzerővel szervezheti az elmaradt baba-mama tábort, melyet férje halála miatt kellett lemondania korábban.
Állítólag rengetegen jelentkeztek az özvegy első baba-mama táborába, mely tematikus tartalmakat és programokat ígért a résztvevőknek.

Berki Mazsi már maga jelentette be az új időpontot, és a tábor szervezésével próbálja magát lekötni a gyereknevelésen kívül. Most egy videóban beszélt a programról, és arról, hogy mennyire elfoglalt az utóbbi időben.

míg Emmácska pihen és a kutyák szaladgálnak a parton, hogy megosszam veletek, milyen új szolgáltatásokkal gazdagodott az Emmazsi Baba-Mama táborunk!" – idézi a Bors Berki Mazsit.

Elmondása szerint az indonéz jógatábor is megihlette, ezért szeretne változtatni az eredeti terveken, például babaúszást is szívesen szervezne a táborban, melyet végül szeptember végére sikerült átütemezni.

Forrás: Berki Mazsi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el.