Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Máris szakított titokzatos párjával az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi tárgyalás bíróság
Vágólapra másolva!
Több mint egy év után véget ért az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi és rejtélyes párja, Julika kapcsolata. A szakításukhoz több ok is vezetett a magyarázat szerint, az egyik az volt, hogy Lajcsi jó viszonyban maradt a volt feleségével, Boglárkával, akitől a börtönbüntetés kiszabása idején vált el, nyilvánvalóan vagyonmegosztással.
Vágólapra másolva!

Néhány hete Lagzi Lajcsi lánya, Bogi tett közzé egy videót, amin Lajcsi, volt felesége és három gyermekük együtt vacsoráztak Boglárka-nap alkalmából Horvátországban. Ezek után azonnal elindultak a találgatások arról, hogy az idén januárban hivatalosan is elvált zenész és felesége talán újra kibékültek egymással. Ezt hihette Lajcsi új párja is állítólag.

– A válásom után is nagyon jó kapcsolatban maradtunk a volt feleségemmel. Bár véget ért a házasságunk, a három csodálatos gyermekünk a sírig összeköt minket, ezért törekszünk arra, hogy jó legyen a viszonyunk. A szüleimtől és a nagymamámtól azt tanultam, hogy mindig a család az első, és azt gondolom, ezt egy válás sem befolyásolhatja. A kislányom pedig azért osztotta meg ezt a videót, mert jó érzéssel töltötte el, hogy annyi év után ismét együtt van a családja – mondta a Blikknek Lajcsi, akinek párja, Julika ezt nem nézte jó szemmel.

Galambos Lajcsi Fotó: Polyák Attila - Origo

– Ő sajnos nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok és együtt vacsorázom vele. A showbizniszben dolgozik, ezért azt meg pláne nem értette meg, hogy emiatt miért magyarázkodom a sajtóban, és hangoztatom, hogy Bogival továbbra is egy család vagyunk. Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány „jó barátja" nem a legjobb szándékkal véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam. Ez még nagyobb feszültséget szült közöttünk. Én nyugodt, kiszámítható kapcsolatra vágyom, és mivel mások voltak az elképzeléseink, a napokban közösen úgy döntöttünk, jobb, ha elválnak az útjaink - tette hozzá a Lagzi Lajcsi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről