Próbál jó útra térni az emberrablással vádolt, szexszektát üzemeltető színész

film Vertical
US actor Ezra Miller poses as he arrives for the world premiere of Warner Bros. Pictures film 'Justice League' at The Dolby Theatre in Hollywood, California on November 13, 2017. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Ezra Miller mostanában egyre hajmeresztőbb dolgai miatt került a címlapokra, és nem a színészi munkái miatt: botrányos tetteivel tönkreteszi eddig felépített karrierét, és szép lassan széthullik az élete. Erre jöhetett rá ő is, mert most nyilvánosan bocsánatot kért bizarr tetteiért. 
Vágólapra másolva!

Ezra Miller közleményben jelentette be, hogy megoldást keres mentális problémáira, és mihamarabb a gyógyulás útjára szeretne lépni - írja a Page Six.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam és felzaklattam a korábbi viselkedésemmel. Elkötelezett vagyok, hogy megteszem a szükséges munkát, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába" - adta ki hivatalos közleményben a színész.

Millert legutóbb itallopással vádolták, de emberrablás, tiltott szerekkel való visszaélés, illegális fegyvertartás és szexszekták vezetése is a bűnlajstromán van.