Folytatódik a Séfek séfe a TV2-n - videó

Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Szeptember 5-től vadonatúj részekkel érkezik a TV2-re a Séfek séfe negyedik évada Ördög Nóra műsorvezetésével. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor három profi séfjét, Vomberg Frigyest, Krausz Gábort és Wolf Andrást. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak köztük.
Vágólapra másolva!

Izgalmas és sokszor megdöbbentő kreációk, színes karakterek, a három séf egymással is vívott csatája, nagy visszatérők, és az örök kérdés, ki lesz, aki a több száz jelentkező közül idén elnyeri a Séfek séfe címet.

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes, Séfek séfe Forrás: TV2

A széria elején a válogatók alatt most is futószalagon érkeznek majd Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben. Majd a háromnapos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják hatfős csapataikat, hogy aztán a legjobb tizennyolcból csak egy maradhasson. A tréning napjai az idei évadban különösen nagy feszültségben telnek, a versenyzők olyan káoszt csinálnak a konyhában, amilyen rendetlenséget a három séf az elmúlt szériákban még egyszer sem látott.

Ördög Nóra, Séfek séfe Forrás: TV2

De ezt követően, a csapatok kialakulása után is akadnak izgalmak bőven. A versenyzők között sokszor tapintható a feszültség, az intrikus megjegyzések hallatán még a séfeknek is eláll a szava. De akad ellenpélda is, olyan érzelmi szál szövődik két induló között, ami egyedülálló az eddig szériákkal összehasonlítva.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők háromfogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést a világ egyik leghíresebb séfiskolájában.

A negyedik évad újítása az úgynevezett aranykés, amelyről egyelőre csak annyit, hogy birtokában a séfek egy különleges lehetőséget adhatnak egy-egy általuk kiválasztott versenyzőnek, aki ennek köszönhetően talán élete egyik legnagyobb lehetőséget kapja a műsortól.