Sokkoló felvétel került elő Anne Heche balesetéről - videó

28th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party Sponsored By IMDb, Neuro Drinks And Walmart - Red Carpet GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Anne Heche attends the 28th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party sponsored by IMDb, Neuro Drinks and Walmart on February 09, 2020 in West Hollywood, California. Jamie McCarthy/Getty Images for EJAF/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Anne Heche tragikus balesete bejárta a világsajtót, de eddig nem láthattunk felvételt a házról, amelybe a színésznő belerohant a kocsijával. 
Vágólapra másolva!

Most a TMZ hozott nyilvánosságra egy videót, amit az ELLE szúrt ki. A felvételen a baleset következtében lerombolt ház látható. Minden megrongálódott az ütközéstől, és csak a szerencsének köszönhető, hogy az ott lakó nő nem sérült meg, ugyanis nem abban a helyiségben tartózkodott éppen a baleset idején, amelyet letarolt az autó.

A ház lakója, Lynne Mishele - bár egy hajszálon múlt az élete -, megtörten nyilatkozott a színésznő tragikus haláláról, és gyászát fejezte ki ő is Anne Heche családja felé.