Szexi bikinis fotót mutatott magáról Görög Zita - kép

story gála 2019 Görög Zita
Vágólapra másolva!
Görög Zitát elsősorban a Megasztár című tehetségkutató műsorvezetőjeként ismerhette meg a közönség, de modellként is igazán sikeres volt. Ma már visszavonult a szerepléstől és családjával tölti az idejét, hiszen két gyerek édesanyja.
Vágólapra másolva!

A 42 éves exmodell évtizedeket letagadhatna korából, szinte semmit sem változott az évek során. Most egy bikinis fotókat mutatott magáról, miközben a medencében hűsölt. A kép mellett bevallotta, hogy régebben, amikor tökéletes alakja volt sem látta magát szépnek, most viszont megváltozott a gondolkodása és mindenkit arra biztat, hogy fogadja el magát a hibáival együtt.

Becsülöm azokat a csajokat, akik mindent megtesznek a testükért. De én nem vágyom rá. Sem a fájdalomra, a lemondásra, sem az insta-testre. Egészségesen eszem, jógázom, meditálok, 20 éve nem ittam, csak koccintottam. Volt tökéletes testem. És nem láttam magam szépnek. Most ez fordítva van. Kívánom minden Nőnek a világon, hogy el tudja engedni az ezzel járó önutálatot, büntetést, lemondást az élet fontosabb és szebb dolgaiért cserébe. Kívánom, hogy az önostorozás helyett Éljetek!..." – fogalmaz a bejegyzésben Görög Zita.