Tóth Gabi megmutatta, hogy néz ki smink nélkül - fotó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabinak elege lett abból, hogy mindig azzal vádolják, hogy csak sminkben jelenik meg mindenhol. 
Vágólapra másolva!

Megmutatta smink nélküli arcát az egykori megasztáros: az énekesnő legújabb közösségi oldalas bejegyzésében azt is elárulta, hogy kislánya mellett nem az számára a legfontosabb, hogy sminkelje magát, de továbbra is rajong a különféle sminkekért.

"Azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a nomakeup story.. Miközben mai napig kapom én is a leveleket, hogy "peeeersze, mert csak full sminkben mered magad kitenni már" és társai... annyira túl vagyok már ezen... Miért ne merném megmutatni? De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol, hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni, mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett... Szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és

Én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert... Értékelem az adottságaimat és hálás vagyok minden hibámért, ami a testemen van... megdolgoztam értük. Én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet...Szép napot nektek!"