Visszatér a képernyőre a Magyarország, szeretlek!

Magyarország, szeretlek! Pindroch Csaba, Miller Zoltán, Vágó Bernadett
Vágólapra másolva!
A nyári szünet után augusztus 21-én este új résszel tér vissza a Magyarország, szeretlek! a Duna TV-re. Az ünnepi hétvégéhez igazodva Magyarország születésnapja áll majd a showműsor középpontjában, ahol a művészvilág sztárjai is bizonyítják a tudásukat Vágó Bernadett és Miller Zoltán csapataiban, a játékmester, Pindroch Csaba irányítása mellett.
Vágólapra másolva!

Vasárnap esténként újra várja a Duna TV nézőit a Magyarország, szeretlek!, így a játékmesterrel, Pindroch Csabával, valamint a két csapatkapitánnyal, Vágó Bernadett-tel és Miller Zoltánnal is újra találkozhatnak.

Vágó Bernadett, Pindroch Csaba és Miller Zoltán, Magyarország, szeretlek! Forrás: MTVA

Az augusztus 21-én 19.45-től látható műsor ünnepi adásának Szent István király és az államalapítás lesz a központi témája, benne pedig a művészvilág népszerű szereplői is összemérik tudásukat, miközben az idővel futnak versenyt és mindent kockára tesznek.

Vágó Bernadett csapatát Béres Alexandra fitneszedző és Hábermann Lívia színésznő erősíti, a szintén a pirosak oldalán vetélkedő Feke Pállal, a Csináljuk a fesztivált! első évadának népszerű zsűritagjával együtt. A zöldeket vezető Miller Zoltánt Szekeres Adrien énekesnő, Galán Angéla, az M5 kulturális csatorna műsorvezetője, valamint Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész segíti.