Ákos elárulta, hogy ki a legnagyobb kritikusa

Ákos
Vágólapra másolva!
Ákos bemutatta első filmzenealbumát, ami a Magunk maradtunk címet viseli, és a 27 perces kisjátékfilmje kapcsán készült. A Kossuth-díjas énekes elmondta, elsődleges célja, hogy emlékeket idézzen, érzelmeket váltson ki az emberekből, valamint azt is elárulta, ki a legfőbb kritikusa.
Vágólapra másolva!

"Hálás vagyok a sorsnak, amiért ennyi műfajban kipróbálhattam magam. Ha csak egy embert is megérint, amit csinálok, ha csak kicsit is jobb irányba változik a világ, nekem az már elég" - kezdte a Borsnak Ákos, aki néhány részletet is megosztott az első filmzenealbumáról.

"A 27 perces film több mint felében szól zene. A most megjelenő lemezen mind a tizenegy tétel szerepel a sűrű, rövid darabokból álló, atmoszférikus aláfestő muzsikából, amely kedvenc filmzenelemezeim hangulatát idézi" – árulta el Ákos, hozzátéve, hogy a kiadványon egy új dal is szerepel.

Forrás: Ákos/Instagram

„Az új dal is egyszemélyes stúdiómunka eredménye, akárcsak korábban a Még közelebb és a 2084 című albumaim. A kiadvány melléklete egy 18 oldalas füzet a film szereplőinek közeli arcképeivel és monológjaival" – mesélte az énekes.

Néha kérdeznem sem kell, már mondja is a véleményét, amire sok esetben hirtelen nem feltétlenül reagálok jól, de később átgondolva mindig igazat adok neki. Erről a kisjátékfilmről nagyon jókat mondott. A Várkert bazárban voltunk egy vetítésen, én akkor már egy hónapja nem láttam a filmet, Krisztának még több idő telt el, és miközben néztük, a fülembe súgta: Olyan, mint a jó bor, idővel egyre jobb lesz. Ez nagyobb elismerés, mintha megkaptam volna az Oscar-díjat" - tette hozzá.