Így keres pénzt Csősz Boglárka

Csősz Bogi
Vágólapra másolva!
Az egykori luxusfeleség elárulta, mit jelent számára a pénz.
Vágólapra másolva!

Több vállalkozást is üzemeltet Csősz Bogi. A magyar színésznő, üzletasszony a Palikák Világa by Manna Három igazság című műsorában mesélt arról, mit jelent számára a pénz. "Forgó eszköz.

Amikor felállítottam a cégeimet, nem a férjemtől kértem a pénzt, hanem úgy voltam vele, ha már nagyon rossz volt a helyzet, akkor esetleg megkértem, hogy most ki kéne segíteni, mert vannak gondok a gazdaságban, de mindig az volt a célom, hogy én inkább felvettem kettő hitelt vagy hármat... Én szeretem a bankrendszert használni, azt gondolom, hogy kell is. Kell tudni azt, hogyan mozgassuk ezeket az erőket. És nem szeretek függeni, a férjemtől sem szerettem függeni" – fogalmazott Csősz Bogi, aki hónapokkal ezelőtt vált el török milliárdos férjétől.

Forrás: Csősz Bogi/Instagram

Az üzletasszony azt is bevallotta, kockáztat és emiatt bukott is már pénzt.

Ezt nem szabad érzelmileg kezelni, hogy „Úristen, most elbuktam, akkor biztos nem vagyok jó". Ez nem igaz, ne is kérdőjelezzük meg magunkat, hogy nem vagyunk jó üzletemberek" – mondta Csősz Bogi. Hozzátette, az emberi kapcsolatokkal ellentétben a pénzt nem kezeli érzelemmel.

„Nem fogom azért ostorozni magam, mert valami történt. Majd lesz, csinálok, ott az erő bennem, ott a tudás, fel tudom használni. Mindig ott van az energia bennünk, hogy teremtsünk. Én igazából ebben hiszek" - tette hozzá.