Megszólalt G.w.M elhagyott felesége

Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina új párja, G.w.M is házasságból lépett ki azért, hogy új kapcsolatba kezdjen a volt szépségkirálynővel, akivel hamarosan közös gyerekük is születik. Nemcsak Kulcsárnak, hanem a rappernek is két gyereke született az előző házasságából, akik miatt kénytelenek tartani a kapcsolatot volt párjaikkal. 
Vágólapra másolva!

Bár G.w.M és elhagyott felesége között eleinte hatalmas sárdobálás zajlott a gyerektartás kérdése miatt, egy ideje csendben zajlanak körülöttük az események.Nagy Melanie igyekszik egy ideje diplomatikusabban kezelni a válást és az ezzel járó nehézségeket, bár korábban jellemzően férje fakadt ki a nyilvánosság előtt. Míg Szabó András Csuti már reagált Kulcsár Edina várandósságára, addig Nagy Melanie mélyen hallgat a kérdésről.

A kétgyerekes édesanya sokáig sminkesként dolgozott, de mostanában műsorvezetői feladatokat lát el egy rádióban, a munkába temetkezik a válás óta. Legutóbbi posztjában sejtelmesen fogalmazott arról, hogy mivel foglalja le magát, de annyit elárult, hogy egy forgatáson vesz részt.

Az előkészületekről már több felvételt is mutatott idegilenesen elérhető Instagram-sztoriban, viszont egy jól készült fotót megosztott a követőivel, melyen profi sminkes által kisminkelve látható a forgatás miatt. A kommentekből sejthető, hogy egy főzőműsorban lesz látható, hiszen a kép alatt megjelent Horváth Gréta és Harsányi Levente is, akik viccelődtek Nagy Melanie főzőtudásával.

forgatok egész héten , nagyon kedves és vicces embereket ismertem meg! Legyen nagyon szép hete mindenkinek" – írta a kép mellé Nagy Melanie.