Sok nehézséggel néz szembe a Money or Love miatt Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Demcsák Zsuzsa már egy ideje a Karib-térségben tartózkodik, ahol már élete legszörnyűbb estéjét is át kellett élje a Fiona hurrikán miatt, ami a Money or Love forgatási munkálatait is hátráltatta. A műsorvezető örömmel vállalta a felkérést, bár jól tudta, hogy ez hónapokra választja el majd a családjától. Demcsák most elmondta, hogyan hidalják át a több ezer kilométeres távolságot gyerekeivel és férjével.
Vágólapra másolva!

Még egy jó ideig távol lesz a munkája miatt Demcsák Zsuzsa, ezért előre kitalálta, hogyan oldja meg az itthoni feladatait a Karib-tenger mellől is. Semmiképp sem szeretne kimaradni a gyerekek életéből, akik valószínűleg hamarosan meglátogatják édesanyjukat.

„Sokat beszélünk a gyerekekkel, teljesen lehetetlen időpontokban is. Én pedig online igyekszem minden programjukban részt venni, így a szülői értekezletek és a fogadóórák sem maradhatnak el" – magyarázta Demcsák a Bors érdeklődésére.

Demcsák Zsuzsa a Money or Love-ban Forrás: TV2//Instagram/Demcsák Zsuzsa

A műsorvezető már rutinosan kezeli ezeket a felületeket, hiszen a pandémiás időszak alatt is sok helyen csak így tarthattak kapcsolatot, ezért is volt nyugodt afelől, hogy távolról is el tudja látni az anyai feladatait. Demcsák azt is elmondta, hogy már nagyon várja, hogy kicsit nyugodtabb napjaik legyenek, hiszen gyerekei, Tamara és Benedek majd látogatóba utaznak hozzá.

és egy napi rutin, akkor lesz alkalmam körbenézni. A kirándulásokat amúgy is akkorra időzítem inkább, amikor a gyerekeim is itt lesznek velem, hiszen annak van értelme, ha nekik adhatok valami maradandó élményt"– mondta Demcsák Zsuzsa, aki férjével is az online térben tartja a kapcsolatot, a nagy időeltolódás ellenére is.