Kórházba került Maros Gábor

Maros Gábor Válik hűtlen feleségétől az ismert magyar színész, elköltözik otthonról
Vágólapra másolva!
Maros Gábor ma lett 75 éves, ám a születésnapját nem töltheti otthon imádott feleségével. A színművész-operaénekes egy ideje gyengélkedik, s jelenleg is kórházi kezelésre szorul. Barátai és kollégái semmit nem tudnak az állapotáról, de nagyon aggódnak érte.
Vágólapra másolva!

A Blikk a születésnapja alkalmából szerette volna felköszönteni a színművészt, ám úgy értesültek, egy ideje kórházban kezelik.

– Sajnos, nem sok mindent tudok róla, csak annyit, hogy nincs jól, hetek óta kórházban van – mesélte a lapnak a színész egyik kollégája. – Nem tudjuk, hol fekszik és pontosan mi a baja, pedig szívesen meglátogatnánk. A telefonját a felesége kezeli, de ő sem túlzottan közlékeny, csak annyit mond, hogy gyengélkedik, ezért szorul orvosi kezelésre. Úgy tudom, a tavalyi sztrókja után teljesen felépült, de aztán ki tudja, mi lehet a gond...

Maros Gábor Forrás: Wikipédia/Solymári

Maros Gábornak éveken keresztül komoly anyagi gondjai voltak, hiszen egy színház vagy társulat sem alkalmazta, így 61 ezer forintos nyugdíjából próbált megélni. Ám tavaly sikerült eladnia a házát, ezzel kilábalt a gödörből, de magánéleti gondjai is adódtak, aztán sztrókot kapott. Végül a házaspár ismét egymásra talált, majd a színész egészsége is helyrejött.