Megérzése mentette meg egy komoly balesettől Rátonyi Krisztát

Budapest 2022.03.17.
Rátonyi Kriszta műsorvezető
Budapest 2022.03.17. Rátonyi Kriszta műsorvezető
Vágólapra másolva!
Mindig körültekintően és óvatosan közlekedik Rátonyi Kriszta, sőt a szarvasbőgés időszakában még hatványozottabban vallja: lassan járj, tovább érsz. Ennek és megérzésének köszönhető, hogy elkerült egy balesetet.
Vágólapra másolva!

Munkája miatt sokat vezet Rátonyi Kriszta, hiszen – főként nyáron – rendszeresen ingázik a főváros és a Balaton között, ahonnan egész nyáron köszöntötte a nézőket.

Egyik éjszaka Zánka környékén autóztam, már messzebbről láttam, hogy egy őzike ment át az úton. Azonnal elkezdett motoszkálni egy gondolat a fejemben, noha látszólag egyedül volt, talán mégis vannak társai, ezért lelassítottam és milyen jól tettem, mert egy egész rudli vonult ott át kis idő múlva. Megérzésemnek köszönhető, hogy elkerültem egy balesetet, hiszen ha tartom a tempót, pont elkapott volna a vonuló állattömeg" – idézte fel az esetet a Család-barát műsorvezetője.

Forrás: Zih Zsolt

Ezek után Rátonyi Kriszta nagy örömmel fogadta, hogy a Duna délelőtti műsorában éppen e témában kapott további fontos információkat a műsor szakértőjétől, aki arra is felhívta a nézők figyelmét, miként lehet szarvasbőgés idején elkerülni a baleseteket, vagy csökkenteni azok súlyosságát.