Már most ideges Berki Mazsi titokzatos új párjának édesanyja

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Berki Mazsit aminap a reptéren látták egy titokzatos férfivel, akivel egyelőre nem tudni, hogy hová utaztak. Berki Krisztián özvegye kislányát is magával vitte az útra, de egyelőre nem reagált a róla szóló hírekre.
Vágólapra másolva!

A Berki Mazsiról és a titokzatos férfiről keringő fotók és hírek még mindig lázban tartják a nyilvánosságot, egyes közösségi oldalakon elindultak a találgatások, hogy mióta alkothatnak egy párt és vajon az özvegy miért játszotta meg a hatalmas gyászt néhai férje halála után.

Sokan találgatják ki lehet a férfi, állítólag egy Zoltán nevű, vidéki vállalkozó, akiről úgy gondolják, hogy pénzeli is Berki Mazsit, aki méregdrága luxusterepjáróval közlekedik a fővárosban. Persze sokakat felháborít az álszent viselkedés, most váratlanul a védelmére keltek.

A titokzatos férfi édesanyja sem bírta tovább szó nélkül, ezért ő is egy közösségi oldalon, kommentben védte meg fiát és az özvegyet.

A nő azt írta - reagálva arra, hogy az özvegy miatt miatt a fia is celeb lesz - hogy:

"Nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajtad?" – szúrta ki a Bors.

Majd egy másik pletykára, miszerint Zoltán családos ember, szintén reagált a férfi édesanyja.

A bizniszhez erre nincs szüksége azt gondolom" – írta kommentben Berki Mazsi leendő anyósa.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram