Hisztérikus rohamban törtek ki Lady Diana rajongói egy egyszerű fotó miatt

III. Károly - itt még csak trónörökös - vette el Dianát, de a házasság nem tartott sokáig
Vágólapra másolva!
Lady Di rajongói nem örültek a képnek, az egyik szerint olyan lett a manipulált fotó, mintha a hercegnő az elmúlt 25 évet Mississippiben töltötte volna, egy szakadt lakókocsiparkban, a napon való ücsörgéssel, folyamatos dohányzással. A vitatott képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Egy fotós mesterséges intelligencia által készített képsorozatot publikált, amely megmutatja, hogyan néznének ki a halott hírességek, ha megélték volna az öregkort - köztük Freddie Mercury, Heath Ledger és Michael Jackson. Alper Yesiltas, a projekt mögött álló művész elmondta, hogy "különböző szoftvereket" használ, hogy a képek valóságosnak tűnjenek.

III. Károly - itt még csak trónörökös - vette el Dianát, de a házasság nem tartott sokáig Forrás:POOL / AFP

Alper legújabb képe óriási felháborodást keltett a királyi rajongók körében. A képen az látszik, szerinte hogyan nézne ki az 1997. augusztusában meghalt harcegné manapság.

A kommentelők, főképp a Diana-rajongók, kissé felpaprikázódtak. Egyikük szerint a kép Lady Di emlékének a meggyalázása. Ő mindig is egy szép nő volt, sokkal jobban vigyázott volna a szépségére - máltatlankodott egy nezető. Egy másik szerint egyenesen úgy néz ki Diana a képen, mintha az elmúlt 25 évet Mississippiben töltötte volna, egy szakadt lakókocsiparkban, a napon való ücsörgéssel, folyamatos dohányzással.

Mutatjuk is a képet, lapozzon!