Őszintén mesélt férje féltkényeségéről Köllő Babett

Köllő Babett, Sztárban sztár leszek, tv2
Vágólapra másolva!
Köllő Babett sokszor kerül váratlan szituációba a Sztárban sztár leszek! zsűriszékében, ugyanis sok jelentkező próbálja meghódítani a szívét. Vannak vicces, de sokszor kínos és tolakodó próbálkozások, a TV2 műsorvezetője már rutinosan hárítja el ezeket a kéretlen közeledéseket.
Vágólapra másolva!

A 43 éves Köllő Babett kirobbanó formában van, épp ezért nem győzi lerázni magáról a hódolókat. Leginkább a Sztárban sztár leszek! tehetségkutatóban tűnik fel, hogy mennyien le akarják venni a lábáról, ő azonban megtanulta udvariasan visszautasítani a férfiakat. Elmondása szerint jól esik, ha bókolnak neki, de ha átlépnek egy bizonyos határt, az nagyon zavaró számára.

a fiúk, férfiak azt hiszik, ha udvarolnak, biztosan továbbjutnak, de nálam ez kevés lesz. Persze, jó érzés bókot kapni, de szerintem nem ettől érzi magát nőnek egy nő, így én sem. Próbálom kedvesen fogadni a szép szavakat, a megjegyzéseket, amik néha már túl vannak a jó ízlés határán. Kedves és nyugodt embernek tartom magam és azon vagyok, hogy soha, senkit ne bántsak meg, de bevallom, bőven akadtak a forgatás alatt kínos pillanatok, amikor már feszengtem kicsit – árulta el a mentor a Bors érdeklődésére.

Köllő azt is

elárulta, hogy férje hogyan viseli, hogy folyton udvarolnak neki, de

szerencsére nincsenek közöttük bizalmi problémák.

"András nem féltékeny típus és hát tudja jól, ha ilyesmin gondolkodnék, nem egy húszéves fiú csavarná el a fejem. Sosem kellett veszélyben éreznie magát, ráadásul nagyon jól ismer engem. A forgatáson például épp akkor érkezett meg a stúdióba a lányunkkal együtt, amikor egy vicces szituáció után azt kiabáltam egy versenyzőnek, hogy férjhez akarok menni hozzá és gyereket akarok tőle. Az előzményekről lemaradtak, mégis nagyon jót nevetettek mind a ketten, eszükbe sem jutott, hogy komolyan gondolnám. András egyébként többször ellátogatott a stúdióba, mert mint mindig, támogatjuk egymást" – zárta le a témát Köllő Babett.