Titokzatos szerelméről beszélt a Dancing with the Stars sztárja

Hegyes Berci
Vágólapra másolva!
Hegyes Bertalanra rátalált a szerelem a Dancing with the Starsnak köszönhetően. A táncos sokáig csak baráti kapcsolatot ápolt a fodrászként dolgozó Vágner Fannival, ám az egyre több közösen töltött időnek köszönhetően négy hónapja összejöttek.
Vágólapra másolva!

Hegyes Berci két évvel ezelőtt a TV2 táncos showműsorában tűnt fel Gelencsér Tímea partnereként, akivel meg is nyerték az első évadot. A táncos hamar a tinilányok kedvence lett, és számos hölgy próbált közelebb kerülni hozzá. Sokan még Timivel, majd a második évadban lévő párjával, Nagy Rékával is hírbe hozták.

Forrás: Hegyes Berci/Instagram

A Dancing sztárja először nyáron tett ki egy közös videót egy szőke hölggyel, akiről kiderült, hogy a szerelme, és most el is mesélt néhány dolgot a kapcsolatról. "Úgy érzem, már elég komoly és stabil a kapcsolatunk ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt be tudjam mutatni, hogy ez a gyönyörű lány az én szerelmem" - büszkélkedett a Blikknek Hegyes Bertalan, aki azt is elárulta, párjával a táncos showműsornak köszönhetően ismerkedtek meg. Fanni ugyanis fodrászként dolgozik a produkcióban.

Négy hónapja alkotunk egy párt, és eddig minden csodálatos" - mondta.