Elveszítheti otthonát Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet megszűnésével ismét veszélybe került Erdélyi Mónika otthona. A szebb napokat látott érdi ingatlant ugyanis ismét kényszerárverezik, ráadásul a korábbinál alacsonyabb áron.
Vágólapra másolva!

Az év elején 49,5 millió forintért kényszerárverezésre bocsátották a legendás Mónika-show egykori háziasszonyának érdi otthonát. Akkor nem tláltak rá vvőt, így most újra elérhető a 681 négyzetméteres telkén fekvő 236 négyzetméteres ház - már 48 millió forintos kikiáltási ártól.

A Blikk megtalálta az ingatlant a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar folyamatban lévő árveréseinek listáján. A feltöltött dokumentumok tanúsága szerint évek óta próbálják pénzzé tenni az ingatlant, ám eddig hiába. A koronavírus-járvány miatti moratórium enyhülésével azonban újra elindulhat a licitháború.

Erdélyi Mónika TV2

– Nem kívánok ebben a témában nyilatkozni, ez a mi magánügyünk – mondta az ügyről a tévés.

A műsorvezető válása nem ment simán, volt férjével nem tudtak megegyezni a közös vagyonról, amiről végül többéves pereskedés után a bíróság döntött. Vélhetően a közös értékesítésben sem sikerült egyezségre jutni, ezért végrehajtó járhat el az ügyben, aki az ingatlant lefoglalhatta, bár Mónika és a lánya továbbra is abban laknak. A nyilvános árverési hirdetmény szerint a házra a volt férj javára van bejegyezve 48 millió forint értékben végrehajthatói követelés, amit az árverés után lehet kiegyenlíteni.