Bodrogi Gyula: Majdnem meghaltam

Karinthy Színház, évadbemutató, sajtótájékoztató, 2022.08.25., Berettyán Nándor, Balázs Andrea, Bodrogi Gyula
//"A rendezvényen jelen lesz Olt Tamás ügyvezető igazgató, Berettyán Nándor művészeti vezető,Balázs Andrea és Bodrogi Gyula színművészek, akik beszélni fognak a színház új arculatáról, a műsorratűzött darabokról, a színházi világ aktualitásairól és természetesen egyéni terveikről is. "//
Vágólapra másolva!
A 88 éves Bodrogi Gyulát a színpad és a színház élteti. Nyáron olyan rossz volt az egészségügyi állapota, hogy ő maga is azt hitte, eljött a vég. 
Vágólapra másolva!

Bodrogi Gyulának sérve volt, bevizesedett a tüdeje és eltört a bordája, így kétséges volt, felépül-e valaha. Ám a színész ma már jól van és újra játszik. Tele van tervekkel és nagyon jól érzi magát, feleségének köszönhetően, még hízott is egy kicsit.

– mondta viccelődve a Kossuth-díjas művész. – Újraszülettem, két születésnapot fogok már ünnepelni. Angéla gondoskodásának köszönhetően már egy picit sikerült híznom" – mesélte büszkén a 88 éves Bodrogi, majd hozzátette, meghatotta, ahogy a kollégái fogadták felépülése után. "Kedvesek voltak, örültek, hogy megvagyok."

Hallottam olyat, volt olyan ember, aki meghalt – mosolygott a színművész. – Engem a színpad, a színház éltet, amíg az erőm megengedi, játszani fogok" - mondta Bodrogi Gyula a Borsnak.