Amikor a gyerekneveléssel járó áldozatokról kérdezték a Viszkis rablót, a börtönéveket hozta fel

Viszkis rabló, Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
Múlt héten ünnepelte 55. szüetésnapját a Viszkis rablóként ismertté vált Ambrus Attila, aki miután szabadult a börtönből még lehetősége nyílt a családalapításra. 2019-ben született egy kislánya, majd tavaly novemberben egy kisfia. Ambrus azt állítja magáról, hogy nagyon családcentrikus lett a börtönben töltött évei után, amikor a gyerekneveléssel járó áldozatokról kérdezték, a börtönéveket hozta fel.
Vágólapra másolva!

Ambrus Attila egy hároméves és egy alig egyéves gyerek édesapja.

"A feleségem még szoptat, ezért ő a kicsivel alszik. Eddig én voltam a nagyobbal, de most úgy alakult, hogy egyedül alszom a hálószobában, a feleségem pedig a két gyerekkel az ő szobájukban" – árulta el a Bors érdeklődésére, hogy teljesen megszűnt házasélete a feleségével és külön ágyban alszanak. A lap érdeklődésére válaszolt arra, hogy problémát jelent-e számára az intimitás hiánya és a börtönnel példálózott.

hozzászoktam a spártai élethez. Nem gond, ha kiesik pár hónap. Most a gyerekek érdekei dominálnak, és ezzel nincs semmi gond" – fogalmazott Ambrus Attila, aki elmondása szerint bármire képes gyerekei érdekében, kislányát is ő hozza haza az óvodából, amiért 15 kilométert kell bicikliznie. Azt is hozzátette, hogy több gyereket nem terveznek a feleségével, annak ellenére, hogy elmondása szerint nagyon családcentrikus.

Ambrus Attila és felesége, Réka TV2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!