Sebestyén Balázs és felesége konfliktusa: itt vannak a részletek

Sebestyén Viktória
Vágólapra másolva!
Mint arról beszámoltunk, Sebestyén Balázs házassága válságba került. A műsorvezető magánéletéről csak keveset tudni, mivel régóta nem nyilatkozik róla, a felesége viszont egyre aktívabb az Instagramon, ahol egyre több mindent elárul a napjaikról. Többek közt így derült ki az is, hogy valami nagyon nem stimmel a házasságban.
Vágólapra másolva!

A legnagyobb titokban, a szűk család jelenlétében vette feleségül Sebestyén Balázs a menyasszonyát, Viktóriát, aki akkor már az első babájukat várta. Nem sokkal később érkezett a második kisfiú is a családba, akinek a születéséről a műsorvezető élő adásban számolt be.

Mivel nem nyilatkoztak az életükről, nem lehetett tudni, hogy a házasságuk idővel válságba került.

Forrás: Sebestyén Viktória/Instagram

Míg Sebestyén Balázs nagyon titkolózik, a felesége aktív az Instagramon, ahova egyre több képet tesz fel magáról, és a családi életükbe is be lehet tekinteni.

Az első gyanús és egyértelmű jel az volt, hogy míg Sebestyén Balázs heteket tölt távol a családjától egy forgatás miatt, a felesége a közös gyerekük születésnapjáról így számolt be az oldalán: "Mindenki itt volt, aki számít."

Hosszú időn keresztül nélküle zajlanak a család hétköznapjai és az ünnepnapokat is Sebestyén Balázs nélkül töltik.

Gyanús jel volt az is, hogy Sebestyén Viktória a közösségi oldalán, ahol 70 ezren figyelik a bejegyzéseit, a TV2 Párharc című műsorára hívta fel a követők figyelmét.

Mikor egy dzsungellel kapcsolatos kommentet kapott, így reagált: "Vagy a Párharc! Mert az is ma indul, ugyhogy azt se felejtsük el" - írta egy hete.

A műsorvezető nem tagadta, hogy nehéz időszakot élnek, szerinte a fő gond jelenleg a hatalmas távolság. "Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya.

de amikor csak lehet, beszélünk" – nyilatkozta Kolumbiából.