Megfenyegették Bódi Guszti családját

Bódi Guszti Bódi Margó
Vágólapra másolva!
Csalók élnek vissza Bódi Gusztiék hírnevével, és a nevükben indítanak nyereményjátékokat, csalnak ki pénzt a rajongóktól. A Bódi házaspár most a rendőrséghez fordult, mert volt olyan becsapott ember, aki megfenyegett őket és rajtuk követeli vissza az elveszett pénzét - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Bódi Guszti és Margó évek óta háborúban áll az internetes csalókkal, akik a nevüket és fotójukat felhasználva húzzák le a pénzt a hiszékeny rajongóikról - írta a lap. A házaspár végső elkeseredésében a rendőrséghez fordult segítségért, azonban a tettesek lenyomozhatatlannak bizonyulnak. Most a nyilvánossághoz fordulnak, hogy megakadályozhassák ezt az ámokfutást.

"Már nagyon elegünk van ebből az egészből. A mai napig belefutunk több kamuprofilba is, amik

a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve.

Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de mégis, a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak" - mondta Bódi Guszti feldúltan a Borsnak.

Bódi Guszti Bódi Margó Forrás: Facebook/Bódi Margó

Megfenyegették őket

Nem csoda, hogy Bódi Gusztiéknak elege van a csalókból, hiszen az átvert emberek is tőlük várják a segítséget. Vagy a pénzüket kérik számon rajtuk, vagy csak csalódottan veszik tudomásul, hogy egy becsapás áldozataivá váltak. Sajnos utóbbiból akad kevesebb...

"A mai napig vannak, akik írogatnak, hogy hol van a pénzük. Rajtunk kérik számon. Sokszor több százezer forintot.

Volt olyan is, aki megfenyegetett, hogy miért nem utaljuk a pénzüket.

Sajnos naiv módon ezeknek az oldalaknak elküldik az adataikat, másnap pedig már semmi sem marad a számlájukon. Nyereményjátéknak álcázzák a dolgot, és így húzzák be a csőbe a hiszékenyebbeket. Felháborító! Ilyenkor meg hiába mondjuk, hogy semmi közünk hozzá, nekünk háborognak az emberek- mondta Guszti.