Gabriela Spanic: Évek óta tudtam erről a borzalomról, de hallgattam

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
A Paula és Paulina sztárjának ikertestvérét megütötték az utcán, előtte pedig pszichésen terrorizálta és fizikailag bántotta a férje. Erről és a magyarországi utazásairól is beszélt a színésznő, aki nagy örömmel tér vissza a Dancing with the Starsba, három év alatt harmadszor szerepel a show-ban. Interjú.
Vágólapra másolva!

Épp egy éve, tavaly novemberben találkoztunk, min dolgozott azóta?

- Szerencsére nagyon sok megkeresésem volt, nem álltam le. Forgattam telenovellát, valóságshow-t, mindenből egy keveset. A Corazón guerrerót forgattam, hat hónapig volt képernyőn. A reality, amelyben részt vettem, a Secretos de Villanas címet kapta, ez nagyon jól sikerült, egy streaming cég kínálatában nézhető Latin-Amerikában. Forgattam egy karácsonyi filmet is Juan Solerrel, amelyet most fognak bemutatni.

Brazíliába utaztam, részese voltam a Globo Play streaming cég indulásának, nekik sok mindent csináltam. Az Usurpadora című sorozatnak, azaz a Paula és Paulinának is kellett némi hírverés, annak a médiacégnek a kínálatában látható. Ugyancsak ott voltam a Rock in Rión, amely a világ egyik legnagyobb rockfesztiválja.

Gabriela Spanic Forrás: TV2

A Casa de los famosos-ban szerepelt, amely amolyan Big Brother VIP, de rossz véleménnyel volt róla. Mégis vállalt utána valóságshow-t?

- Igen, de nagy különbség, hogy ez csodálatos reality. A Casa de los famosos nem volt jó, nem is akarok beszélni róla. Az már a múlt. A Secretos de Villanas-ban más, médiából ismert nőkkel szerepelek. Nem vagyunk bezárva. Találkozóink vannak, együtt elmegyünk nyaralni szép helyekre, élvezzük az életet és közben elmesélünk egymásnak igazi titkokat. Barátnőként, kollégaként, nőként csevegünk arról, mi van a televízióban a színfalak mögött, hogyan alakítottunk ikonikus karaktereket.

Kicsit olyan, mint a Feleségek luxuskivitelben, mint a Housewives reality az Egyesült Államokban?

- Olyasmi, de annyiban mégis más, hogy nem vitatkozunk, nem veszekedünk és nem tépkedjük egymás haját. Ez egy finom reality, sok nyaralással, csodálatos történetekkel. A Canela TV adja.

Forrás: TV2

A műsoron kívül volt nyaralni?

- Nem volt időm. Tavaly sem. De a magyarországi két hetem után elmegyek a fiammal nyaralni, már megvannak a repülőjegyek. Ne kérdezze, hová, mert nem mondom meg!

Nem tud nemet mondani a felkérésekre?

- Most mindegy, milyen kérés érkezik, mindenképp elmegyek nyaralni a fiammal.

Arról lehetett olvasni, hogy az ikertestvérét megtámadták az utcán. Mi történt pontosan?

- A testvéreim szavaival élve, ő egy nagyon viharos kapcsolaton volt túl. Az exe viszont egyáltalán nem teljesítette a feltételeket, a megbeszélteket. A ház esett szét, fel kellett volna újítani. A lányuk szobáját is. A hűtőszekrény sem működött, cserélni kellett volna. Akkor úgy döntött, hogy feljelenti, mert nem teljesíti azt, amit váláskor megbeszéltek. És amikor

pont ott, ahol korábban műtétje volt. De nem rabolták ki, meg semmi ilyesmi, csak megütötték. A sofőrt, aki vele volt, a volt férje fizette, de az égvilágon semmit nem tett.

Forrás: TV2

Ekkor mi történt?

- A testvérem feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, készült is egy fantomrajz. Sajnos nem sikerült még elkapni a férfit. De a múlt hónapban a fiammal elmentünk sétálni, és a házam körül láttam őgyelegni egy pont olyan férfit, ugyanolyan hosszú hajjal. Mexikóban jellemzően nincs hosszú haja a férfiaknak... micsoda véletlen, gondoltam. Nem tudom, hogy ő volt az, de furcsa.

És a férj mit mondott?

- Hogy semmi köze az esethez, és biztos csak egy hajléktalan volt. Honnan tudhatta volna, ha ott sem volt, nem is látta? És azt sem értem, hogy miért beszélt korábban arról, hogy csak nagyon kevés mérget kaptam, miért panaszkodom... (erről itt olvashat hosszabban - a szerk.)

Miért ment tönkre ikertestvére házassága?

- Pszichésen és fizikailag bántalmazta őt a férfi. Borzalom. Én erről sajnos tudtam évek óta, de nem beszélhettem. Végül volt egy sajtóesemény, ott beszélt róla. Feljelentettük. Ha valami megint történik velünk, akkor mi már rá fogunk gyanakodni.

Van férfi az életében? Mit tervez még Magyarországon? Az interjú folytatódik, lapozzon!