Gyógyíthatatlan beteg a Duran Duran tagja

37th Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment awards ceremony celebrities Horizontal MUSIC
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 05: (L-R) Roger Taylor, Andy Taylor, John Taylor, and Simon Le Bon of Duran Duran attend the 37th Annual Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony at Microsoft Theater on November 05, 2022 in Los Angeles, California. Theo Wargo/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Andy Taylor nem tudott csatlakozni a zenekarhoz a Rock and Roll Hírességek Csarnokában szervezett eseményen, negyedik stádiumú rákkal küzd. 
Vágólapra másolva!

A Duran Duran négy tagja, Simon LeBon, John Taylor, Nick Rhodes és Roger Taylor megjelent a Los Angeles-i eseményen, majd elmondták az egybegyűlteknek, hogy zenésztársuk, barátjuk nem lehet velük: a gitárosnál négy éve diagnosztizáltak rákot.

A Duran Duran napjainkban Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Theo Wargo

Felolvastak egy részt a leveléből, az volt a szándéka, hogy 17 év után csatlakozik a 80-as évek híres bandájához, de egészségi okokból inkább maradt Ibizán.

A Duran Duran egy 1978-ban alakult brit szintipop, new wave együttes. 1981-ben jelent meg első stúdióalbumuk, a Duran Duran, amelyet még tizenhárom követett. Az együttest John Taylor basszusgitáros és Nick Rhodes (billentyűk) alapította, hozzájuk csatlakozott később Roger Taylor (dobok), Andy Taylor (gitár) és Simon Le Bon (ének).

Az 1980-as évek egyik legsikeresebb együttese voltak, többek között olyan dalokkal, mint a Girls on Film, a Rio, a Save a Prayer, a The Reflex, a Hungry Like the Wolf, a The Wild Boys vagy a Notorious.