Megint nevetségessé tette magát Erős Antónia és Szellő István

Erős Antónia
Vágólapra másolva!
Erős Antónia és Szellő István megint nevetségessé tették magukat, mikor az RTL Klub irgalmatlanul megbukott nosztalgiaműsorában ismét arról beszéltek, hogy ők mennyire semlegesek. Egyértelmű, hogy a csatorna egy baloldali propagandamédium, ami az elfogult anyagaival a baloldalnak hízeleg. 
Vágólapra másolva!

Ezúttal az RTL Klub irgalmatlanul megbukott nosztalgiaműsorában lódítottak jókorát a hírolvasók, akik a kamerák előtt arról beszéltek, hogy ők mennyire semlegesek. Ez kifejezetten nevetséges annak fényében, hogy

a csatorna folyamatosan ontja magából az elfogult anyagokat, hízelegve a baloldalnak, vagy éppen kiszolgálják a genderpropagandát.

Korábban is kínos helyzetbe hozták magukat

Nem először hozta magát kínos helyzetbe Szellő István, akin néhány hónapja az interneten valósággal nevettek az emberek: márciusban a kamerák előtt újságírónak hazudta magát, miközben egyértelműen az RTL Klub baloldali propagandistája. Ekkor Szellő István és Erős Antónia azt a feladatot kapta, hogy szidják a TV2 kisfilmjét.

Az esetről rengeteg kommentelő mondta el a véleményét, sokan azt is megfogalmazták, hogy pont emiatt nem nézik a csatornát, de volt, aki így fogalmazott: "Jól elvigyorognak ott, több millióért, unalmasak, nem örök a békának a tó. Bebetonozott Isten barmai."

A nyilvánvaló hazugságot hamar felkapta az internet, erről akkor itt írtunk hosszabban.

Forrás: Erős Antónia/Instagram

Erős Antónia sem először hazudik a nyilvánosság előtt: mint arról beszámoltunk, májusban píárinterjút adott a baloldali Klubrádiónak. Ekkor mindenfajta konkrétumok nélkül azt próbálta sugallni, hogy a TV2 (korábban) háromszoros fizetést kínált neki, és még egy lakást is kapott volna, ha munkahelyet vált.

Az ügyet csak még kínosabbá tette, hogy összevissza beszélt: megkeresték, nem keresték meg, nem is kínáltak pénzt, de voltaképpen háromszor annyit kínáltak, miközben összegek szerinte el sem hangzottak. A rádióbeszélgetés után a baloldali újságok már egyértelműen arra utalgattak, hogy a TV2 most kínált neki bármit is, mikor ez nyilvánvalóan nem igaz.