A Farm VIP kiesője: Többé nem szeretnék Szorcsik Vikivel egy levegőt szívni

Farm VIP
Vágólapra másolva!
A Farm VIP-ből kiesett volt Exatlonos, Mischinger Péter elárulta, hogy kik azok a versenyzők, akikkel mai napig beszél és jó viszonyban van, és ki az, akit soha többé nem akar látni. 
Vágólapra másolva!

Mischinger Péter a tegnapi Farm VIP adásában Szorcsik Vikivel szemben vesztett a párbajon, így kiesett a játékból. Az informatikus így beszélt kiesése okairól:

Ezt azonban nehezen bírtam idegekkel, elfáradtam és elvéreztem" - mondta Mischinger, aki hozzátette, hogy a Szorcsik Vikivel való konfliktusa egyre jobban kiéleződött a játékban.

Ő viszont minősíthetetlen szavakkal és stílusban vágott vissza. Hiába próbáltam utána ezt tisztázni, Viki erre nem volt hajlandó. Ez felőrölt és tönkretett, és már nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy kellett volna. Szomorú voltam, fáradt, és kiábrándultam a csapatból. A társaim pedig minden feszültségüket rajtam élték ki, és parkolópályára tettek, nem bíztak rám semmilyen feladatot, hiába kérdeztem, hogy miben tudok segíteni" - mesélte szomorúan a Blikknek.

Mischinger Péter azt is elárulta, kivel maradt baráti viszonyban a műsor után is.

"Vajtó Lajossal – azt gondolom – mi dolgoztunk a legtöbbet, napi 12-14 órákat robotoltunk. Vele nagyon sok mindenben hasonlítunk, és a mai napig sokat beszélünk, ahogy Tomival és Cookyval is. Igazából majdnem mindenkivel jó kapcsolatban maradtam, egyedül Szorcsik Vikivel nem szeretnék többé egy levegőt szívni a történtek után" - mondta a kiesett játékos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!