A Sztárban sztár leszek! győztese elárulta, mire költi a nyereményt

Kökény Dani, tv2, Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Az élet már megtanított arra, hogy a pénzt nagyon meg kell becsülni - mondta Kökény Dani, aki egy átmeneti szálláson lakott ősszel.
Vágólapra másolva!

"Három napig ünnepeltünk a finálé után. Az egész család összegyűlt és zenéltünk, boldogok voltunk. Nagy öröm számomra az is, hogy a nagymamám ennyire büszke rám. Jövőre pedig már élhetek a nyeremény lemezszerződésemmel is. Mindent megteszek, hogy jó irányba haladjon és beinduljon a karrierem" – mondta Kökény Dani. A nyereményt még nem kapta meg, de fellépései már voltak, így van miből költeni.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Az élet már megtanított arra, hogy a pénzt nagyon meg kell becsülni és úgy kell használni, hogy a környezetemre is pozitív hatással legyen. A nyereményt a családomra fogom költeni, mert úgy érzem, hogy a győzelem nem csak az én érdemem, hanem az övék is.

Nekik akarok megfelelő életet biztosítani. Mivel most egy ideiglenes szálláson lakunk, az első dolgom az lesz, hogy hosszú távra megoldjuk a lakhatásunkat. Ezért dolgoztam eddig és ezután is mindent megteszek azért, hogy a családomnak jó élete legyen" - mesélte a Borsnak.

A show fináléjáról itt talál rengeteg fotót.