Felidegesítette Horváth Évát Alekosz

Hal a tortán
Vágólapra másolva!
Hétfőn öt új szereplővel folytatódik a Hal a tortán, és úgy tűnik, az adásban Nagy Alekosz húzza ki a gyufát a volt szépségkirálynőnél. 
Vágólapra másolva!

Hosszú idő után tért vissza a TV2 népszerű gasztrorealityje, csak épp a SuperTV2-n és a TV2 Séf csatornán látható. A legújabb adásban, amely hétőn lesz képernyőn, négy vendég látogat Horváth Évához, aki sok időt tölt Balin, így nem csoda, hogy ázsiai vacsorával készül.

Hal a tortán: Alekosz mohó TV2

A több valóságshow-ban látott Alekosz az előzetes szerint többször is felidegesítette a volt szépségkirálynőt, a vendéglátó Horváth Évát, kezdve azzal, hogy mohón tolta előre a tányérját, hogy ételhez jusson - ekkor kioktatták, hogy nőknek illik szedni előbb. Eztán hajszálat vélt felfedezni az ételben, utána pedig csörögefánkként azonosított egy desszertet, ami nem az volt, ezzel is idegesítve a többieket.

A Hal a tortán legutóbbi hetében L.L. Junior Zámbó Árpyval vitatkozott folyton, a Polgár házaspár (vagyis inkább Árpád) pedig a Gáspár családra haragudott meg, egyedül Erdélyi Mónika úszta meg különösebb konfliktus nélkül – győztest azonban így is választani kellett. A heti nyertes végül Zámbó Árpy lett, az ő estéjét és főztjét ítélték a legjobbnak a többiek. Nézze meg videón az eredményhirdetést!

Egy héttel korábban G.w.M, Kiszel Tünde, Szuperák Barbara, Győrfi Pál és Zalatnay Sarolta szerepeltek. A mentősnél elsősegélynyújtás volt a feladat, a rappert pedig rendesen zavarba hozták a naptárdíva mellei - erről itt talál videót.