Számlákkal és 60 milliós autóval folytatódott a vita G.w.M és Bochkor Gábor közt

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Bochkor egy rádióadásban azon élcelődött, hogy lehet, hogy nem eredeti Gucci, amiben G.w.M és Kulcsár Edina megjelenik, továbbá kínos, hogy gazdagságot hidetnek, miközben albérletben laknak. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a rádiós műsorvezető a műsorában kritizálta Kulcsár Edina és párja folytonos magamutogatását. Bochkor Gábor arról beszélt, hogy vajon igazak-e azok a pletykák, miszerint Kulcsárék hamis Gucci ruhákat hordanak. (Kulcsár Edinát ezzel vádolták meg követői, aki egy Instagram-sztoriban reagált is erre, még korábban). Itt az elhíresült fotó:

"Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen... Kulcsár Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy „mutassam meg a blokkot?"...valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez Balkániában történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxusrapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!" - fejtette véleményét Bochkor Gábor, majd hozzátette, hogy neki kifejezetten jól esik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival.

Kulcsár Edina és G.w.M a TV2-es Párharcban Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Nincsen semmi baj azzal, ha valaki replikát hord, nem értem, miért zavarja őt vagy bárkit mást, ha valakinek ,,csak" arra telik, de közben szereti az adott márkát.

akinek ajándékba veszem ezeket a luxuscikkeket. Éppen ezért mutatok pár blokkot, amelyek hirtelen a kezembe akadtak, hogy a műsorvezető lelke megnyugodjon. Ő tényleg egy nagyon kedves és aranyos csávó, ezért mi Edinával együtt csak a legjobbakat kívánjuk neki. Ha megteheti, hogy ilyenekben jár, őszintén örülünk neki, de ha nem, és szeretne, szurkolunk neki, hogy idővel elérje" – nyilatkozta G.w.M.

A Blikknek elmondta, hogy albérletben laknak, de az nem egy luk, hanem egy penthouse. Házat akart bérelni, de erről Edina beszélte le. Szóba hozta az autóját is, ami szerinte 60 millió forintba kerül, abból tudott volna lakást is venni.

G.w.M kicsit korábban nem a luxuséletmód mutogatásával, hanem egészen mással hozta magát kínos helyzetbe, erről itt olvashat.