Itt kiderül, együtt van-e Árpa Attila A Nagy Őben kiválasztott Timivel

a nagy ő bachelor
Vágólapra másolva!
A Nagy Ő újabb évadját hónapokkal ezelőtt forgatták, csütörtökön pedig kiderül, mi történt Árpa Attilával és Nyergesi Tímeával az elmúlt hónapokban. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, véget ért A Nagy Ő újabb évadja, mely remek nézettséggel ment. Az utolsó adásban Árpa Attila Timivel Firenzében töltött egy romantikus napot, ahol várost néztek, ettek, szórakoztak, majd egy kellemes piknikkel zárták az estét, ahol újra elpróbálták a medencés emelést, aminek persze vad csókolózás lett a vége.

tv2

Bogival egy szőlőföldön kezdték a napot, ahová egy kis robogóval utaztak. Vígan piknikeztek, majd egy medencés randevú során a fiatal lány melltartója is lekerült végül. Az este végén Árpa Attila főzött, így meghitt randevúval zárták a napot.

tv2

Mind a két barátnő nagy izgalommal várta a Nagy Ő végső döntését, egyikük sem volt teljesen biztos magában. Árpa végül külön-külön mondta el a lányoknak, hogy milyen kétségei vannak velük kapcsolatban és értékelte az elmúlt három hetet. A magabiztos Bogival szemben mégis a visszafogottabb és romantikus Timit választotta, akivel a kezdetektől megvolt az összhang. Erről itt olvashat hosszabban.

tv2

Szerettük volna megtudni, hogy azóta mi történt azóta a párossal, megvan-e még a nagy harmónia, együtt vannak-e, de Árpa Attila még nem nyilatkozik a TV2 kérésére. Hogy mi van a párossal a műsor forgatásának befejezése óta, a csütörtöki Tények Plusz exkluzív interjújából kiderül.

A Nagy Ő idei évadjának botrányát Bea szállította, aki netes pornózásból él. Az erotikus képeit itt megnézheti.