Árpa Attila mindenkit megdöbbentett, megvan a barátnő

Árpa Attila, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Három hete még 19 hölgy költözött be a villába és kezdte meg a versengést a Nagy Ő szívéért. Az izgalmas három hét alatt gyorsan történtek az események, a végére csak két lány, Timi és Bogi maradtak, akik már Toszkánában vethettek be minden női praktikát a végső győzelemért, azaz Árpa Attila szívéért. Az olasz álomrandi után végül kiderült, hogy melyik lány lett a befutó.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Timi volt az első nő, aki közel került Árpa Attilához, hiszen közöttük csattant el az első csók a műsor folyamán. A jól sikerült randevút követően a szőke lány elég magabiztos volt, majd ahogy közeledtek a fináléhoz rádöbbent, hogy akad egy pár komoly vetélytársa, mint Mimi és Bogi is, végül az utóbbival álltak ott Árpa Attila végső döntésénél.

A Nagy Ő Timi Forrás: TV2

A 26 éves Bogi kicsit később került közel Árpa Attilához, de végig nagyon tetszett a férfinak. Majd felgyorsultak közöttük az események és szinte borítékolva volt, hogy Bogi lesz az egyik biztos befutó a Nagy Őnél, a nagy korkülönbség ellenére is. A fiatal kutyakozmetikusként dolgozó lány nincs híjján az önbizalomnak, többször is elmondta a műsorban, hogy szinte biztos volt abban, hogy ott lesz a fináléban.

A Nagy Ő Bogi Forrás: TV2

Árpa Attila Timivel Firenzében töltött egy romantikus napot, ahol várost néztek, ettek, szórakoztak, majd egy kellemes piknikkel zárták az estét, ahol újra elpróbálták a medencés emelést, aminek persze vad csókváltás lett a vége.

Bogival egy szőlőföldön kezdték a napot, ahová egy kis robogóval utaztak. Jó kedvűen piknikeztek, majd egy medencés randevú során elszabadultak közöttük a dolgok, a fiatal lány melltartója is lekerült végül. Az este végén Árpa Attila főzött, így meghitt randevúval zárták a napot.

Mind a két barátnő nagy izgalommal várta a Nagy Ő végső döntését, egyikük sem volt teljesen biztos magában. Árpa végül külön-külön mondta el a lányoknak, hogy milyen kétségei vannak velük kapcsolatban és értékelte az elmúlt három hetet. A magabiztos Bogival szemben mégis a visszafogottabb és romantikus Timit választotta, akivel a kezdetektől megvolt az összhang.