Korda György elárulta, mitől ilyen energikus 83 évesen

Csináljuk a Fesztivált, sajtótájékoztató, MTVA, 2022.10.07, Budapest, sztárok, celebek Korda György, Balázs Klári
Csináljuk a Fesztivált sajtótájékoztató az MTVA-ban 2022 október 7-én
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári idén több száz koncertet adtak, mely 83 évesen azért nem kis teljesítmény. Korda György elárulta, hogy mivel tartja magát formában. 
Vágólapra másolva!

A januárban 84. életévét betöltő Korda Györgynek esze ágában sincs lassítani karrierjében, és nem tervez visszavonulni. Azt is elárulta, mitől van még mindig ilyen jó formában - írja a Blikk.

"Engem bizony Klárika tart karban" - mondta nevetve Korda György. Majd hozzátette:

Korda György és Balázs Klári eddig ketten álltak a színpadon, de jövőre ennek vége. Nagyzenekaros fellépéseket terveznek, és életükben először szereztek egy profi szervezőt maguk mellé. Balázs Klári így mesélt erről:

"A Budapest Parkban is lesz egy koncertünk, ahol már nemcsak ketten lépünk színpadra, hanem lesz zenekar, vokalisták, táncosok és látvány, egyedi háttérvetítés is" - mondta Balázs Klári, aki azt is hozzátette, életükben először egy komoly menedzsmenttel dolgoznak együtt.

"Mi sosem szerettük a nagy felhajtást, de most, hogy kezd összeállni ez a koncert, nagyon örülünk, hogy ennyi év után egy ilyen profi csapattal tudunk együtt dolgozni és így kiadhatjuk a kezünkből a szervezést" - árulták el Kordáék.

Korda Györggyel egy nagyobb interjút is készített az Origo, amit itt tud elolvasni.