Mentő vitte el a luxusfeleséget a Farm VIP forgatásáról

smaltig dalma farm vip
Vágólapra másolva!
A Farm VIP tanyasi reality forgatása alatt is előfordultak kisebb balesetek, most például Smaltig Dalmához kellett előbb orvost, majd mentőt hívni. A Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-ban látott Smaltig is megijedt, el is sírta magát. 
Vágólapra másolva!

A Farm VIP sárga csapattagját azonnal el kellett vinni a helyszínről,hiszen a darázscsípés után allergiás tünetek jelentkeztek nála, nem kapott levegőt.

tv2

A műsorban két nappal ezelőtt Vajtó Lajos és Csuti nagy feladatot kapott Demcsák Zsuzsától, amivel teljesen felforgatták az eddigi helyzetet. Hatalmas felelősség volt a két csapatkapitányon, ugyanis másfél perc alatt kellett eldönteniük, hogy melyik három csapattársukat cserélik ki.

Az a hálátlan feladat is rájuk hárult, hogy döntésüket közöljék a többiekkel, akik nagyon vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, volt, aki sírt és volt, aki csak meredten bámult maga elé a sokktól. A cserélt játékosok mind sajnálták, hogy menniük kell, kivévé Szarvas Andit, akinek túl sok volt a feszültség a pirosaknál.

Szarvas Andin kívül Smaltig Dalmának és Dudás Mikinek kellett távozni a faházból a pajtába és átállni a sárgákhoz. A sárgák Völgyi Zsuzsit, Görgényi Fruzsinát és Budavári Fülöpöt áldozták fel, legalábbis Csuti és Vajtó Lajos döntése alapján. Erről itt olvashat hosszabban.