Hatalmas fordulat a Farm VIP-ben

Farm VIP
Vágólapra másolva!
Váratlan esemény sokkolta a Farm VIP játékosait, akik teljes döbbenettel álltak a történtek előtt. Ami biztos, hogy ez a változás teljesen felforgatja a csapatok életét és az erőviszonyokat.
Vágólapra másolva!

Vajtó Lajos és Csuti nagy feladatot kapott Demcsák Zsuzsától, amivel teljesen felforgatták az eddig történteket. Hatalmas felelősség volt a két csapatkapitányon, ugyanis másfél perc alatt kellett eldönteniük, hogy melyik három csapattársukat cserélik ki.

Az a hálátlan feladat is rájuk hárult, hogy döntésüket közöljék a többiekkel, akik nagyon vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, volt, aki sírt és volt, aki csak meredten bámult maga elé a sokktól. A cserélt játékosok mind sajnálták, hogy menniük kell, kivévé Szarvas Andit, akinek túl sok volt a feszültség a pirosaknál.

Szarvas Andin kívül Smaltig Dalmának és Dudás Mikinek kellett távozni a faházból a pajtába és átállni a sárgákhoz. A sárgák Völgyi Zsuzsit, Görgényi Fruzsinát és Budavári Fülöpöt áldozták fel, legalábbis Csuti és Vajtó Lajos döntése alapján.