Perrel fenyegetik Szorcsik Vikit

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Mischinger Péter felszólította Szorcsik Vikit, hogy kérjen tőle nyilvánosan elnzését és ismerje be, hogy túlzott, amikor a Farm VIP-ben azt állította róla, hogy fél attól, hogy Mischinger képes lenne bántalmazni, megütni őt. A színésznő a mai napig nem tett eleget a kérésnek, a férfi türelme most úgy tűnik, elfogyott.
Vágólapra másolva!

Mischinger Péter felháborítónak tartja, hogy Szorcsik Viki nőverőnek állította be őt az egész ország előtt, melyre majdnem ráment a munkája is, hiszen munkáltatójánál nagyon szigorúan kezelik ezt a kérdést. Az exatlonista ezért megkérte egykori játékostársát, hogy tisztázza a nevét a műsor után, aki nemhogy eleget nem tett a kérésének, még ki is gúnyolta azt.

Mischinger Péter és Szorcsik Viki vitája egyre jobban elfajul Forrás: TV2

Azóta sem jutottak dűlőre a kérdésben, Szorcsiknak úgy tűnuk, hogy esze ágában sincs nyilvánosan tisztázni Mischinger nevét, akinek most elfogyott a türelme és nem vár tovább a nő nyilatkozatára.

"Nem is különösebben kommentálnám azt a videót, melyben Viki egy applikációval férfi maszkírozta magát és úgy reagált nyílt levelemre és a kérésemre, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot és ismerje el, hazudott, amikor a Farm VIP kamerái előtt engem felé irányuló erőszakos magatartással vádolt meg és kijelentette, hogy attól fél, fizikális értelemben bántani fogom...

Ez annyit jelent, hogy Viki számára már csak az a lehetőség lesz adott, hogy a bíróságon ismerje be, hazudott velem kapcsolatban" - mondta a Ripostnak Mischinger Péter, aki reménykedett abban, hogy nem kerül sor a pereskedésre, ugyanis Szorcsik korábban elkérte a férfi ügyvédjének telefonszámát is, ami alapján mégis elgondolkodhatott azon, hogy tisztázza a férfi nevét a nyilvánosság előtt.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2