Rettegésben él a népszerű mulatós sztár

Szikora István Bunyós Pityu
Vágólapra másolva!
Az egykori ökölvívóból lett mulatós sztár, Bunyós Pityu mögött nehéz év áll, ugyanis tavaly súlyos beteg lett és szeretett édesanyját is elvesztette. A történtek annyira megviselték, hogy a mai napig sem tudta feldolgozni a gyászt és a betegségével járó következményeket, folyamatos félelemben telnek napjai.
Vágólapra másolva!

A ma már zenéléssel foglalkozó Szikora Istvánnak nehéz feldolgozni, hogy többé már nem lesz a régi önmaga. Sportemberként számára még nehezebb szembenézni azzal a ténnyel, hogy egyre kevesebbet bír a szervezete, ezért is retteg a mai napig, hogy újra beteg lesz és kórházba kerül.

Az orvos utólag figyelmeztetett, hogy csak hónapokkal később térhettem volna vissza a terembe. Végül megfogadtam a tanácsát, kíméltem magam. Néhány hete kerültem olyan állapotba, hogy már jobban bírom a gyűrődést, de még mindig csak óvatosan sportolok. Szépen lassan építem vissza magam, de jól vagyok, csinálom a dolgom, most is Debrecenben vagyok egy tévéfelvételen. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy sosem leszek már százszázalékos" - mondta a Bors érdeklődésére a mulatós sztár.

Bunyós Pityu elmondta, hogy a mai napig kontrollra kell járnia, mert olyan rossz eredményei voltak a vizsgálatokon, de reméli, hogy napról napra jobban lesz és jó úton halad a gyógyulás felé. Az egykori ökölvívó állapotának javulását sajnos egy szomorú családi esemény is hátráltatta, ugyanis szeretett édesanyja tavaly áprilisban meghalt, így a gyász is nagyon megviselte őt.

"Tavaly a karácsonyt akkor sem tudtuk volna együtt tölteni, ha nem megy el, mert akkor még lábadoztam, és nem sokkal előtte tértem haza a kórházból.

Bárhova nézek, bármihez nyúlok, folyamatosan az emlékeivel találkozom. Nehéz, de el kell fogadni és alkalmazkodni ahhoz, hogy ő már nincs. 84 évet volt velünk a drága kis anyukám, ezért pedig hálát adok az Istennek. Jól teltek ezek az évtizedek, szeretettel, jó szívvel és csodás emlékekkel gondolok rá" - zárta gondolatait a zenész.