Sötét titkot árult el családjukról Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Fésűs Nelly, Vajtó Lajos
Vágólapra másolva!
Fésűs Nelly férje, Vajtó Lajos jelenleg a Farm VIP műsorában vezeti a piros csapatot nagy sikerrel,miközben felesége a színészet mellett most egy könyvet is írt társzerzőként, melyben az anyaságról és a szülővé válás nehézségeiről vallott őszintén. Ennek okán Vajtó elárulta, hogyan váltak ők egy családdá és milyen nehézségekkel néztek szemben akkoriban.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly, Görgényi Gabriella és Lipcsei Betta úgy döntöttek, hogy írnak egy anyaságról szóló könyvet azoknak az anyáknak, akik most néznek szembe először a szülővé válás nehézségeivel. Kendőzetlen őszinteséggel vallottak saját tapasztalataikról is és ennek apropóján Vajtó Lajos is elárult több titkot arról, hogyan viselték kislányuk, Elza Zorka érkezését.

Úgy gondoltam, hogy felelőtlenség lenne megtartani, mert nem tudom végig kísérni az útján. Viszont azt gondoltam, az nem lehet véletlen, hogy édesanyám halála után három hónappal Nelly, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett, teherbe esett" - mesélte Vajtó, aki először túl idősnek tartotta magát ahhoz, hogy gyereket vállaljon párjával.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos Forrás: Gundel étterem

Vajtó Lajos elárulta, hogy már megvolt az abortusz dátuma és a befizetésre váró csekk is ott lapult Fésűs Nelly táskájában, amikor átgondolta a dolgot és leállította az egész folyamatot.

Csak, ha betegség van vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát" - mondta Fésűs Nelly férje, aki ma már teljesen másképp tekint erre a kérdésre, mint akkoriban.

Vajtó azt is elárulta, hogy hogyan osztották fel otthon a szerepeket a kislányuk érkezése után és mennyire boldog, hogy apává válhatott az életben.

Megváltoztatta az értékrendemet. Engem nem úgy ismernek az emberek, hogy alávetném magam bárkinek is, de otthon én egy kis csicska vagyok. Tekintettel arra, hogy Nelly sokoldalú színésznő, sokszor 12 szerep van a fejében, hősies munkát végez, magától értetődő volt, hogy én átveszem a szerepeket. Apa csak egy van" - mondta a Borsnak Vajtó Lajos, aki imád apa lenni és úgy látja, hogy kislányuk a felesége kiköpött mása.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos Fotó: Polyák Attila - Origo