Top 20: az elmúlt 20 év legjobb sorozatai

Emilia Clarke, Trónok harca
Vágólapra másolva!
Milyen lista az, ahol a Jóbarátok csak a 20. helyen szerénykedik? Jellegéből fakadóan olyan lista, amely szubjektív, tévézői élmény alapján készül, és azt mutatja meg, melyik szériának vannak a legelszántabb rajongói. Itt a ranker.com top 20-as listája!
Vágólapra másolva!

20. Jóbarátok

Forrás: Getty Images

Igaz, hogy 1994-ben indult, de 2004-ben még ment, úgyhogy belefér a húsz évbe. Sokak szerint ez volt a legjobb szituációs komédia, de ezen mások csak nevetnek – mindenesetre Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Joey és Chandler tévétörténelmet írtak, annak ellenére, hogy most csak a 20. helyen vannak.

19. Dexter

A Miami rendőrségnél dolgozó vérnyomelemző szakértő nyugodt, békés, kissé zárkózott férfi, senki nem gondolja, hogy épp ő az egyik brutális sorozatgyilkos, aki után nyomoznak közvetlen kollégái. 2013-ban ért véget a sorozat (először), de a főhőst nem engedte megölni a megrendelő csatorna, azért, hogy visszahozhassa pár év pihenő után a szériát. És így is lett, Dexter visszatért repetázni 2021-ben.

18. Dokik

Forrás: NBC

2001 és 2010 között ment a Scurbs, amely a szituációs komédiák és orvosi sorozatok szerelemgyereke volt. Elég kockázatos vállalkozás volt, hiszen egy alapvetően lehangoló, szomorú, kórházi környezetben próbált vidámságot mutatni – és ezt sikerült is, masszív rajongótábora lett az évek során egészen különös humora miatt.

17. Family Guy

Forrás: Fox

21 évad, közel 400 rész készült már belőle, Seth MacFarlane egyik nagy tévés dobása – és még mindig nincs vége. Seth MacFarlane amúgy nemcsak kreátor és producer a sorozat mellett, több karakternek is ő adja a hangját.

16. Azok a 70-es évek show

A That ′70s Show egy amerikai tévésorozat, amely 1998-ban indult a FOX csatornán, Magyarországon 2010. január 4-től vetítette az HBO Comedy, de itthon messze nem lett olyan népszerű, mint a Jóbarátok vagy a Dokik. A ranker.com szavazóinál azonban kétségkívül jól áll.

Lapozzon, a toplista folytatódik!