Itt vannak a részletek Bereczki Zoltán súlyos betegségéről

Dancing With The Stars Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Bereczki Zoltán már több mint egy hete súlyos gégegyulladással küszködik. Először a Mokkában beszélt arról, hogy sajnos beteg lett és akkor már pár fellépést lemondott emiatt. Majd orvosa tanácsára később a teljes karácsonyi turnéját kellett lemondani, ugyanis egyáltalán nem javult az állapota. Az Origo most utánajárt, hogyan érzi magát Bereczki Zoltán és mikorra számíthatnak a visszatérésére.
Vágólapra másolva!

Bereczki Zoltán még derűlátóan nyilatkozta a TV2 stúdiójában, hogy karácsonyi koncertturnéját szeretné befejezni, nagy tervei voltak az ünnepekre. Sajnos állapota nem javult, komolyabb lehet a probléma, mint gondolta.

A színész-énekes tizennégy állomásos turnéja, melyen legújabb karácsonyi dalát is szerette volna bemutatni a közönségnek, december tizedikén indult Tatabányán, majd a tervek szerint huszadikán ért volna véget Budapesten. Sajnos ezt a tempót nem tudta tartani betegen, így el kellett halasztania a hagyományos karácsonyi nagykoncertjét is.

"Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Bereczki Zoltán 2022. december 20-ra meghirdetett koncertjét, a MOMKult-ban, betegség miatt 2023. április 21-én 19 órától tarjuk. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Szíves megértésüket köszönjük!" - áll Bereczki Zoltán hivatalos közösségi oldalán a szomorú közlemény.

Később az énekes sajtósa elmondta, hogy bár mindent megtettek azért, hogy ne kelljen halasztani és Bereczki jobban legyen, de a betegség áthúzta a terveiket.

"Minden koncertet megtartunk, a közönséget a hivatalos oldalakon keresztül tájékoztatjuk. Zoli gégész orvosa mindent megtesz, hogy minél előtt meggyógyuljon.

- mondta a Borsnak korábban Ferenczi Orsolya, Bereczki Zoltán menedzsere, aki már nem szerette volna tovább feszegetni a témát, hiszen nagyon megviseli őket, hogy csak két fellépést sikerült megvalósítani a tizennégy helyszínből.

Nem szeretnénk erről már többet nyilatkozni. Az biztos, hogy ha jobban lesz, azonnal tudatni fogjuk a közönséggel és kiírjuk a Facebook-oldalunkon - mondta Ferenczi Orsolya az Origónak.

Próbáltuk utolérni Bereczki Zoltánt is, aki mivel orvosi utasításra még most sem beszélhet, csak szűkszavúan nyilatkozott.

- mondta Bereczki Zoltán halk és rekedt hangon, és a menedzseréhez irányított vissza minket.