Újra kórházba került az Exatlon sztárjának koraszülött unokája

Kása András
Vágólapra másolva!
Kása András unokája a vártnál két és fél hónappal korábban, a horvátországi nyaralás közben született meg. Olivért inkubátorba tették, napokig élet-halál közt lebegett, majd életmentő agyműtétje óta folyamatosan erősödött. Végül majd négy hónap után 54 centisen, 2400 grammal elhagyhatta a kórházat.
Vágólapra másolva!

"Számomra az lenne a legszebb ajándék, ha az egész család együtt lenne karácsonykor" - kezdte az Exatlon sztárja. Kása András 6,5 hónapos terhes lánya horvátországi nyaralásukon lett rosszul. Ahogy beértek a kórházba a mentővel, szinte azonnal megszületett Olivér.

Forrás: Kása András/Facebook

"Most már mint egy rossz álomra, úgy emlékezünk vissza arra, amikor napokig élet-halál közt lebegett Oli.

Mi telefonon tartottuk a lelket a lányomban és végig imádkoztunk. Miután sikeresen beültettek egy úgynevezett shuntöt a kis agyába, utána nem sokkal hazaszállították egy osztrák kórházba, ahol lányomék élnek" - mondta.

Az ausztriai intézményben kezdte utolérni magát a fejlődésben a koraszülött kisbaba. Végül, miután elérte a kritikus 2000 grammot, hazavihették. Ekkor azonban az exatlonista lánya újabb rossz hírrel hívta édesapját.

"A több havi kórházi, steril körülmény után a szervezetét megviselte a kinti lét.

A lányom már nagyon kimerült, de bízunk benne, hogy hamarosan jó időre elfelejhetik a kórházi szobákat. Az Exatlon All Star miatt egy éve nem találkoztunk, az volt a terv, hogy idén karácsonykor nálunk összegyűlik az egész család, az összes gyermekem és annak párjaik. De a körülmények miatt azt hiszem az unokámékkal csak videóhívással tudunk majd együtt ünnepelni" - tette hozzá a Borsnak.