Babot önt a meztelen testére, ezzel keres milliókat a fiatal nő - képek

Vágólapra másolva!
Más perverz vágyakat is kielégít a 25 éves angol lány.
Vágólapra másolva!

Kaya Corbridge történetét a Daily Star írta meg: 2017 óta aktív a neten, és már 2,1 millió brit fontot keresett. A 25 éves nő a pandémiából is hasznot húzott, a személyes találkozások nagyon megritkultak az elmúlt két évben, a szexből élők jelentős része is átköltözött a világhálóra, hiszen a covid alatt nem volt biztonságos klienseket fogadni. A FanyOnly oldal is az elmúlt két évben kezdett szárnyalni, Kaya Corbridge pedig összegyűjtött közel 100 ezer feliratkozót, akik rendszeres, havi díjat fizetnek a tartalmaiért.

Instagram

Annyi furcsa, bizarr kéréssel találkozott már, hogy nem lepi meg semmi. "Én már semmit nem furcsállok, nekem már minden természetesnek tűnik" - magyarázta. "Vannak olyanok, akiknek étellel kapcsolatos fétise van és babot kell magamra szórnom" - tette hozzá.

Instagram

Mások arra izgulnak, ha egy óriásnő összeroppantja őket, persze csak képzeletben. Ilyenkor Kaya Corbridge úgy helyezi a kamerát, hogy ő hatalmasnak, óriásnak tűnjön, és gyakran használ egy apró LEGO embert a bizarr jelenetben - írta a Daily Star.