Kiderült, hol és mikor temetik el Damu Rolandot

Meghalt Damu Roland, magyar színész, szinkronszínész, 2021
Budapest, 2012. március 20. Damu Roland a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. A bíróság jogerős döntésével megváltoztatta a Pesti Központi Kerületi Bíróság tavaly szeptemberben hozott elsőfokú ítéletét, amelyben első fokon hat év börtönre ítélték és hat évre eltiltották a közügyektől. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Csak a szűk család és a barátok lesznek jelen a Fiumei úti temetőben.
Vágólapra másolva!

Damu Roland unokatestvére a Mokkának árulta el, hogy a szűk család és a barátok lesznek jelen a temetésen, de csak utólag teszik közzé, hogy mikor tudnak tőle elbúcsúzni azok, akik szeretnének. Az időpont egyelőre tehát nem nyilvános, de az kiderült, hogy a búcsúztató a Fiumei úti temetőben lesz.

Kitért arra is, hogy a színész valóban nem szerette volna az anyját és az apját a temetésen látni, leginkább a gyerekkora miatt. Elmondása szerint Damu Rolandot az édesanyja naponta megverte, és a családból is kitagadták. Szerinte a színész élete a börtön után kezdett kisiklani.